Optimall Logistic

Optimizează rutele de livrare

Logistic este un soft de transport, destinat companiilor cu rețea proprie de șoferi livratori. Oferă posibilitatea de a planifica rutele de transport și de a urmări în timp real vehiculele în raport cu rutele planificate.

Soluția este compusă din 2 componente, o aplicație adresată dispecerilor și o aplicație adresată șoferilor livratori. 

 

Soluția de optimizare a rutelor de livrare
este adresată dispecerilor și soferilor livratori

Optimall Logistic WEB

Aplicație adresată dispecerilor

Soluția de optimizare rute livrări – este un instrument adresat dispecerilor care coordonează și planifică procesele logistice. Soluția permite planificarea eficientă a operațiunilor, de livrare pe rute optime, ținându-se cont de tipul de autovehicul disponibil, precum și de câteva criterii de rutare. 

Prin intermediul acestei platforme WEB, dispecerul poate să vizualizeze în timp real un status al rutei și o comparație cu ruta efectuată. 

Pe lângă funcționalitățile menționate mai sus, Logistic WEB dispune și de posibilitatea de vizualizare a documentelor gestionate de către șoferi, încasări, formulare sau chestionare. 

Optimall Logistic Mobile

Aplicație adresată șoferilor livratori

Logistic Mobile poate fi accesat prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete (cu sistem de operare Android). Cu ajutorul cărora șoferii primesc în timp real informații despre comenzile ce trebuiesc livrate clienților. 

În urma rutei optime stabilite prin intermediul aplicației Logistic WEB, fiecare șofer va vedea pe terminalul mobil lista de clienți în ordinea de livrat din ziua curentă.

De asemenea, prin selectarea unui client anume, se pot vizualiza informații detaliate despre acesta precum: adresa, cod fiscal, sold, date de contact etc.

Ești interesat de soluție și vrei mai multe detalii?

CLIENȚI