Optimall by AROBS

În 2003, când piața de retail era în plin proces de dezvoltare, iar rapoartele se faceau manual, în condică, a fost înființată divizia Optimall. Această divizie a fost înființată din dorinta de a schimba radical și de a ușura, munca ageților de vânzări și a managerilor.

Aplicația de automatizare a forței de vânzări creată acum 15 ani s-a dovedit, în timp, a fi unul dintre cele mai de succes soluții AROBS, dar și un jucător de top pe piața de profil. 

De peste 15 ani, divizia Optimall din cadrul AROBS, oferă producătorilor și companiilor de distribuție, soluții informartice de mobilitate prin integrarea tehnologiei software, a echipamentelor hardware cu serviciile de înaltă calitate, oferind clienților un plus de valoarea adăugată prin automatizarea și optimizarea proceselor din cadrul companiei. 

1
ANI EXPERIENȚĂ
1
CLIENȚI
1
UTILIZATORI

AROBS

Cu o experiență de 20 de ani, AROBS Transilvania Software este o companie specializată în furnizarea de solutii IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. 

În prezent firma are peste 700 de angajați, 7 birouri locale (Cluj, București, Iași, Suceava Târgu Mureș, Arad și Oradea) și 6 birouri internaționale (Chișinău, Budapesta, Germania, Indonezia, Olanda și Belgia. 

Lider de piață în dezvoltarea de produse și servicii software, cu un portofoliu de clienți din 14 țări de pe trei continente (Europa, America și Asia).

AROBS oferă soluții eficiente pentru industrii precum turismul, transporturile, automatizarea forței de vânzări, localizarea parcurilor auto, navigație GPS, distribuție, sănătate, automotive și retail.

www.arobs.com 

 

Vrei să reduci costurile și să optmizezi traseele?

CLIENȚI