Optimall WMS

Optimall WMS este un sistem informatic ce asigură automatizarea  procesului dintr-un depozit sau o magazieSe adresează depozitelor și magaziilor ce stochează atât produse perisabile cât și neperisabile, cu sau fără gestiune de loturi și cu un flux de operații bine stabilit, bazat pe evidența codurilor de bare pentru fiecare produs. 

Optimall WMS este o soluție pentru managementul depozitelor, ajutând la gestionarea mult mai ușoară a fluxurilor de lucru din depozit și anume: recepții de marfî, ieșiri de marfă și inventar, totul printr-un sistem de validare prin coduri de bare.

Optimall SFA

Optimall SFA este un sistem informatic ce asigură automatizarea  procesului de vânzare și distribuție (Sales Force Automation)Se adresează companiilor de distribuție sau producătoare cu rețea proprie de agenți de vânzări care efectuează rute zilnice la clienți pentru preluarea comenzilor. Soluția propusă este ideală atât pentru firmele mici, cât și pentru companiile mari sau foarte mari.

Optimall BI

Soluția de Business Intelligence este un sistem informatic ce face posibilă analiza aprofundată a datelor companiei, sprijinindu-i pe profesioniștii din orice domeniu cu informații accesibile, actuale și de încredere, facilitând astfel luarea unor decizii rapide și eficiente. 

Prin soluția de BI oferim un sistem economic de business analytics care ajută la observarea și analizarea factorilor de importanță cheie ai afacerii, ce vor garanta performanța companiei. 

Ești interesat de una dintre soluții?